Zeleninové lečo
Zaradené v kategórii:
Zeleninové jedlá

Ingrediencie:
40 g mrkvy, 40 g karfiolu, 40 g sterilizovanej zelenej fazuľky, 40 g rajčiakov, 50 g teľacieho mäsa, 1/2 vajca, 5 g masla, pažítka, soľ
Postup prípravy:
Očistenú umytú mrkvu pokrájame na kocky a dáme dusiť. Neskôr pridáme pokrájané rajčiaky. Osobitne uvaríme na ružičky rozobratý karfiol. Keď je zelenina mäkká, pridáme sterilizovanú zelenú fazuľku a ešte chvíľu podusíme. Udusenú zeleninu zmiešame s uvareným karfiolom, pridáme uvarené teľacie mäso pokrájané na kocky a celú zmes zalejeme rozšľahaným vajcom, ktoré necháme zraziť. Hotové lečo ochutíme maslom a posypeme pokrájanou pažítkou.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: dusenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Jednoduchá pizza | ![]() Zeleninové lečo s klobásou | ![]() Lečo | ![]() Grilované bravčové závitky |