Baranie mäso na zelenine

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Naklepané rezne na okrajoch narežeme a opečieme na rozpálenom oleji. Opečené vyberieme, na olej dáme pokrájanú cibuľu a zapeníme ju. Pridáme červenú papriku a rezne, mrkvu a kaleráb pokrájané na menšie kúsky, podlejeme vodou a dusíme. Neskoršie pridáme vylúpaný zelený hrášok a karfiol rozobratý na ružičky. Keď sú mäso a zelenina mäkké, zaprášime múkou a ešte spolu povaríme. Nakoniec pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená