Baranie mäso na zelenine

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Naklepané rezne na okrajoch narežeme a opečieme na rozpálenom oleji. Opečené vyberieme, na olej dáme pokrájanú cibuľu a zapeníme ju. Pridáme červenú papriku a rezne, mrkvu a kaleráb pokrájané na menšie kúsky, podlejeme vodou a dusíme. Neskoršie pridáme vylúpaný zelený hrášok a karfiol rozobratý na ružičky. Keď sú mäso a zelenina mäkké, zaprášime múkou a ešte spolu povaríme. Nakoniec pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Žemľová knedľa 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Polievka zo sleziny

Náročnosť

Údená bravčová krkovička v jemnej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Hubový paprikáš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút