Bravčové mäso s kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso pokrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme a na oleji opečieme, poprášime múkou, zalejeme vodou či bujónom, pridáme trochu papriky a chvíľu dusíme. Do vymastenej ohňovzdornej misy uložíme vrstvu kyslej kapusty, na ňu časť mäsa, potom opäť kapustu a mäso. Poslednú vrstvu posypeme uvarenými krúpami, pridáme bobkový list, cukor, podlejeme vodou alebo bujónom a dáme zapiecť do rúry. Na tanieroch prichutíme pokrm nadrobno pokrájanou, upraženou slaninou. Podávame s varenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená