Fašírka so zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme a pokrájame na menšie kúsky. Pomelieme na mäsovom mlynčeku spolu s cibuľou, cesnakom a namočenou žemľou, osolíme, okoreníme, pridáme vajcia a všetko spolu zamiešame. Nakoniec pridáme na kocky pokrájanú údenú slaninu, mrkvu, zeler a hrášok. Masu sformujeme do podlhovastého tvaru, položíme na vymastený pekáč, podlejeme naberačkou horúcej vody a za občasného polievania vlastnou šťavou pečieme asi 40 minút do červena. Upečené mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, pridáme pretlak, zalejeme vodou zo zeleniny, dobre spolu povaríme a precedíme na pokrájané mäso.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená