Hubové rezne

30 g masti
40 g cibule
500 g hríbov
mletá rasca
mleté čierne korenie
zelerová alebo petržlenová vňať
300 g varených prelisovaných zemiakov
1 žĺtok
1 vajce
80 g maizeny
omrviny
olej na opečenie
Na masti zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme očistené, umyté, pokrájané hríby, rascu a prikryté za občasného pomiešania dusíme dotiaľ kým sa neodparí všetka voda. Uvarene zemiaky prelisujeme na dosku a keď vychladnú, pridáme do nich udusené hríby, žĺtok, soľ, korenie, maizenu, posekanú vňať a všetko spolu zmiesime na cesto. Toto potom rozdelíme na osem približne rovnakých kúskov a na doske posypanej omrvinami sformujeme do elipsy. Pripravené rezne opekáme po oboch stranách na horúcom oleji a podávame so zeleninovým prívarkom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ