Hubové rezne

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie

30 g masti
40 g cibule
500 g hríbov
mletá rasca
mleté čierne korenie
zelerová alebo petržlenová vňať
300 g varených prelisovaných zemiakov
1 žĺtok
1 vajce
80 g maizeny
omrviny
olej na opečenie

Postup receptu

Na masti zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme očistené, umyté, pokrájané hríby, rascu a prikryté za občasného pomiešania dusíme dotiaľ kým sa neodparí všetka voda. Uvarene zemiaky prelisujeme na dosku a keď vychladnú, pridáme do nich udusené hríby, žĺtok, soľ, korenie, maizenu, posekanú vňať a všetko spolu zmiesime na cesto. Toto potom rozdelíme na osem približne rovnakých kúskov a na doske posypanej omrvinami sformujeme do elipsy. Pripravené rezne opekáme po oboch stranách na horúcom oleji a podávame so zeleninovým prívarkom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená