Jahňa na bulharský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do nádoby dáme olej a vrstvovito ukladáme časť očistenej a na hrubé kúsky pokrájanej kapusty, väčšie kúsky mäsa, nahrubo pokrájanú očistenú zelenú papriku a rajčiaky, celé strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku. Vrstvy opakujeme tak, aby poslednú vrstvu tvorila kapusta. Potom povrch osolíme, okoreníme, posypeme mletou červenou paprikou, zalejeme vodou (asi do 1/4 nádoby), prikryjeme a v rúre dusíme asi 3 hodiny. Nemiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená