Kapor na ražni

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

600 g očisteného kapra
10 g hladkej múky
40 g oleja
60 g cibule
250 g rajčín
100 g kyslých alebo šalátových uhoriek
mleté čierne korenie
cesnak
soľ
citrónová šťava

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Očisteného, vypitvaného kapra umyjeme, osušíme, pokrájame na porcie, ktoré osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, zľahka obalíme v múke s trochou mletého čierneho korenia a z každej strany opečieme na ražni. Na oleji zapeníme očistenú nakrájanú cibuľu, pridáme umyté na kolieska pokrájané rajčiny a na kocky pokrájané kyslé alebo očistené šalátové uhorky, rozotretý cesnak a spolu podusíme. K mäkkej zelenine pridáme kúsky opečeného kapra a spolu chvíľu varíme. Ako prílohu podávame zemiaky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Muffiny plné lásky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút