Kelová fašírka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Kel očistíme, umyjeme, rozkrojíme na štvrtky a vložíme do vriacej osolenej vody. Uvarený dobre ocedíme a posekáme. Pridáme namočené vytlačené žemle, pokrájanú cibuľu a cesnak opražené na slanine, vajcia, strúhanku, korenie a soľ. Všetko dobre premiešame a sformujeme do valca, ktorý položíme na vymastený pekáč a upečieme. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pšenová polievka

Náročnosť

Párkova polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút