Postup receptu
Do vriacej osolenej vody s tukom zavaríme múku a za stáleho miešania povaríme na hustú kašu. Do vychladnutej postupne zamiešame celé vajcia. Cesto dobre vymiešame, vložíme do vrecka s rúrkou a na vymastený a múkou vysypaný plech vytláčame venčeky, ktoré pečieme v horúcej rúre. Upečené venčeky prekrojíme naplocho, spodok naplníme krémom, priložíme vrch a posypeme cukrom. Z cesta môžeme tvoriť banány alebo pyšteky a plniť ich krémom.
Krém: V malom množstve studeného mlieka rozmiešame maizenu a žĺtky a ostatné mlieko dáme s cukrom variť. Keď mlieko vrie, za stáleho miešania prilievame mlieko s maizenou a so žĺtkami a povaríme. Bielka ušľaháme s cukrom na tuhý sneh, ktorý zľahka zamiešame ešte do horúceho krému. Krém vložíme do vrecka a plníme ním venčeky.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ