Spišská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Roštenky umyjeme, osušíme, naklepeme, okraje narežeme, osolíme, okoreníme a opečieme po oboch stranách na polovici masti. Potom roštenky poukladáme v kastróle na seba a na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, posekanú rascu a zvyšok masti. Trochu podlejeme vodou, mäsa v kastróle znovu rozložíme a udusíme do polomäkka. Zemiaky umyjeme, olúpem a pokrájame na štvrťky. Potom ich pridáme k roštenkám a za občasného podlievania udusíme do mäkka. Mäkké roštenky okoreníme rozmrvenou majoránkou. Podávame s kompótom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechový puding

Náročnosť

Sedliacka polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút