Spišská roštenka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Roštenky umyjeme, osušíme, naklepeme, okraje narežeme, osolíme, okoreníme a opečieme po oboch stranách na polovici masti. Potom roštenky poukladáme v kastróle na seba a na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, posekanú rascu a zvyšok masti. Trochu podlejeme vodou, mäsa v kastróle znovu rozložíme a udusíme do polomäkka. Zemiaky umyjeme, olúpem a pokrájame na štvrťky. Potom ich pridáme k roštenkám a za občasného podlievania udusíme do mäkka. Mäkké roštenky okoreníme rozmrvenou majoránkou. Podávame s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená