Labužnícke rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Rezne na okraji narežeme, natenko vyklepeme, každý potrieme maslom vymiešaným so sardelovou pastou, naň pritlačíme plátok šunky a celé obalíme múkou, rozšľahaným vajcom, do ktorého sme pridali trocha mlieka, a strúhankou. Rezne obaľujeme len ľahko, strúhanku nepritláčame, pretože rezne by boli priveľmi suché. Do rozpálenej masti vložíme rezne tou stranou, kde je šunka, a vypražíme najprv z jednej a potom i z druhej strany do červena (celkom asi 10 minút). Hotové rezne potrieme rozpáleným maslom.
Podávame so zemiakovými hranolčekmi, obložené zelenou fazuľkou, kapiou a listmi hlávkového šalátu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ovocná pena

Náročnosť

Orieškový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Uhorková omáčka

Náročnosť