Teľacie rezne na mrkve

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie

500 g teľacieho mäsa
400 g mladej mrkvy
60 g cibule
30 g masla
soľ
hovädzí vývar
10 g nadrobno posekanej petržlenovej vňate

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Umyté a utierkou osušené mäso pokrájame na kocky alebo rezance a osolíme. Nadrobno posekanú cibuľu opražíme na masle, pridáme osolené mäso, podlejeme trochou vody alebo mäsového vývaru a dusíme na miernom ohni do polomäkka. Potom pridáme na kolieska nakrájanú mrkvu a dodusíme do mäkka. Pred servírovaním posypeme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou a podávame s ryžou alebo novými uvarenými zemiakmi a čerstvým zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

kôpor omáčka

Smotanová kôprová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Šunkovo-syrový zapekaný karfiol

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Tatranské rezy

Náročnosť

Medvedie labky

Náročnosť

Kalerábová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hlávkový „Cézar“ šalát

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút