Mäsové závitky dusené v kapuste

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri rezne, ktoré naklepeme, potrieme pretlakom, ktorý sme premiešali s rozotretým cesnakom a mletým čiernym korením, osolíme a na každý položíme plátok bôčika. Rezne stočíme, zopneme ihlicami a na horúcom oleji opečieme do červena. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, necháme ju speniť, primiešame kapustu, bobkový list, rascu, soľ, naberačku vody a prikryté dusíme. Keď sú závitky mäkké, pridáme v malom množstve vody rozmiešaný postrúhaný zemiak a ešte chvíľu povaríme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená