Omáčka z paštéty

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Rýchla príprava, k cestovinám iba tak, alebo s knedľou a mäskom. Na horúcom oleji opečieme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme múku a spravíme svetlú zápražku. Zalejeme vodou a pridáme paštétu. Varíme 15 minút za stáleho miešania. Dochutíme masoxom, pretlačeným cesnakom a vegetou. Necháme prejsť varom.
Podávame s cestovinami, alebo k mäsku. Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Syrové ražničí

Náročnosť

Rizoto s hovädzím mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hovädzie fašírky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Škubánky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút