Pečené sekané mäso

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do zomletého mäsa pridáme v mlieku navlhčené a vytlačené žemle, pretretý cesnak, postrúhanú cibuľu, soľ, majorán, korenie, vajcia a strúhanku. Všetko dobre premiešame a na lopári posypanom strúhankou sformujeme do tvaru valčeka. Pečieme v rúre na vymastenom pekáči. Po upečení vyberieme, pokrájame, šťavu zaprášime múkou, povaríme a polejeme pokrájané mäso. Do šťavy prilejeme podľa potreby vodu.
Podávame so zemiakmi a šalátom alebo s prívarkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Smotanová majonéza

Náročnosť

Tvarohový kremovník

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vanilková torta

Náročnosť