Pečené sekané mäso

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Do zomletého mäsa pridáme v mlieku navlhčené a vytlačené žemle, pretretý cesnak, postrúhanú cibuľu, soľ, majorán, korenie, vajcia a strúhanku. Všetko dobre premiešame a na lopári posypanom strúhankou sformujeme do tvaru valčeka. Pečieme v rúre na vymastenom pekáči. Po upečení vyberieme, pokrájame, šťavu zaprášime múkou, povaríme a polejeme pokrájané mäso. Do šťavy prilejeme podľa potreby vodu.
Podávame so zemiakmi a šalátom alebo s prívarkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená