Pečené banány s rumom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do jenského skla vymasteného maslom položíme po dĺžke rozkrájané banány. Pokvapkáme ich citrónovou šťavou, posypeme kryštálovým cukrom a pečieme asi 15 minút v stredne vyhriatej rúre. Po upečení ich polejeme rumom a necháme chvíľu dopiecť. Nakoniec povrch ozdobíme ušľahanou šľahačkou, ktorú rozotrieme po celej d1žke banánov.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiakové placky 3.

Náročnosť

Pečeň s jablkami

Náročnosť

Gurmánské rezne od Maňuky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Knedle s vajcom

Náročnosť

Martinské podkovy

Náročnosť