Pečený králik na cesnaku

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Odležaného králika prešpikujeme prúžkami slaniny a trocha osolíme. Na pekáč dáme maslo, pridáme rozotretý alebo postrúhaný cesnak, opražíme, vložíme pripraveného králika, trocha podlejeme polievkou alebo horúcou vodou a upečieme do červená. Mäkkého králika vyberieme, šťavu zahustíme múkou, trocha opražíme, podlejeme, dobre povaríme a nalejeme do omáčnika. Podávame so špenátom a s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ázijský sendvič z modrého kraba

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Vyprážané zemiakové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Oškvarkové placky

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Párková polievočka

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Arašidová bábovka

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút