Pečený králik na cesnaku

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Odležaného králika prešpikujeme prúžkami slaniny a trocha osolíme. Na pekáč dáme maslo, pridáme rozotretý alebo postrúhaný cesnak, opražíme, vložíme pripraveného králika, trocha podlejeme polievkou alebo horúcou vodou a upečieme do červená. Mäkkého králika vyberieme, šťavu zahustíme múkou, trocha opražíme, podlejeme, dobre povaríme a nalejeme do omáčnika. Podávame so špenátom a s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bohatá štóla s tyčinkou Margot

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Banánové rezy 2.

Náročnosť

Rezance s makom

Náročnosť

Kura na rošte

Náročnosť