Pečený králik na cesnaku

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Odležaného králika prešpikujeme prúžkami slaniny a trocha osolíme. Na pekáč dáme maslo, pridáme rozotretý alebo postrúhaný cesnak, opražíme, vložíme pripraveného králika, trocha podlejeme polievkou alebo horúcou vodou a upečieme do červená. Mäkkého králika vyberieme, šťavu zahustíme múkou, trocha opražíme, podlejeme, dobre povaríme a nalejeme do omáčnika. Podávame so špenátom a s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Citrónové rezy

Náročnosť

Mrkvový šalát s jablkami 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Omelety s orieškami

Náročnosť

Hruškovo-marhuľový džem super ovocný

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút