Pražský teľací rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté teľacie mäso pokrájame na rezne, naklepeme, okraje narežeme, posolíme, pomúčime a na polovici rozpáleného oleja opečieme, podlejeme vodou, pridáme rajčiakový pretlak a udusíme do mäkka. Plátky salámy hrubé asi 1/2 cm aj s kožkou opečieme na druhej polovici oleja tak, aby sa utvorili košíčky. Na zvyšku oleja udusíme hrášok, k mäkkému pridáme údené mäso pokrájané na kocky a posolené rozšľahané vajce. Touto praženicou plníme salámové košíčky, ktoré položíme na udusené rezne.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená