Ražniči z jahňacieho mäsa v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z umytého odblaneného mäsa nakrájame asi 1 cm hrubé plátky, ktoré posolíme, okoreníme, posypeme paprikou, potrieme rozotretým cesnakom a necháme asi hodinku na chladnom mieste odložené. Potom na špajle napichujeme striedavo plátky mäsa, cibule, slaniny a zemiakov a ešte raz všetko posolíme. Pripravené ražniči dáme do alobalu, zabalíme, dáme na pekáč a v rozohriatej rúre pečieme približne hodinu. Podávame v alobale so zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená