Roštenka na Esterházyho spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Vykostenú a umytú roštenku nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a obalíme v múke. Obalené roštenky sprudka opečieme v horúcej masti po oboch stranách a vyberieme. Masť zlejeme do druhej rajnice, pridáme očistenú nadrobno posekanú cibuľu, očistenú na kolieska pokrájanú zeleninu, opečené rezne, podlejeme hovädzím vývarom alebo horúcou vodou a udusíme do mäkka. Udusené mäso vyberieme, šťavu prelisujeme, dáme znovu zovrieť a zalejeme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku. Necháme zovrieť a do omáčky vložíme udusené mäso.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená