Sekaná pečienka obložená

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zomleté mäso zmiešame vo vode s namočenou a vytlačenou žemľou. Pridáme vajcia a na polovici vyškvarenej slaniny popraženú posekanú cibuľu. Druhú polovicu slaniny pokrájame na kocky a primiešame k sekanej. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Zo sekanej utvoríme valček, povrch natrieme bielkom alebo rozšľahaným vajcom a dáme na vymastený pekáč. Pečieme asi l ½ hodiny za stáleho polievania vypečenou šťavou. Hotovú pečienku pokrájame a vhodne obložíme zeleninou, šampiňónmi a podobne. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená