Kôprovo-tekvicový prívarok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Očistenú a postrúhanú tekvicu osolíme, trocha podlejeme vodou a udusíme. Múku rozmiešame s mliekom, prilejeme k udusenej tekvici, pridáme maslo, čierne korenie, soľ, muškátový oriešok a povaríme. Nakoniec ochutíme citrónovou šťavou, cukrom a posekaným kôprom. Podávame s knedľou. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kuracie prsia na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Baklažánová kaša

Náročnosť

Kysnutý slivkový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Plnená tekvica

Náročnosť

Kežmarské rezy

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút