Teľacia roláda

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Plátok mäsa naklepeme, okraje narežeme a posolíme. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme rozšľahané vajcia, soľ a upražíme. Do praženice zamiešame udusenú ryžu, uvarenú mrkvu pokrájanú na kocky a uvarený hrášok. Spolu rozmiešame a rozotrieme na mäso. Stočíme, previažeme motúzikom, opečieme na oleji, podlejeme vodou a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Mäso, z ktorého odstránime motúzik, pokrájame a polejeme šťavou. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená