Veľkonočná hrudka

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

V mlieku rozhabarkujeme celé vajcia, pridáme soľ mleté nové a čierne korenie. Uvedieme do varu a stále miešame. Keď sa vajcia v mlieku vyzrážajú, odstavíme a precedíme cez gázu, ktorú potom zviažeme a necháme voľne odkvapkať. Hotovú vychladnutú hrudku úhľadne pokrájame, ozdobíme šľahačkou, do ktorej vmiešame postrúhaný chren. Podávame s pečivom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Placky zo zemiakov

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Lečo s hubami

Náročnosť

Sacherove rezy

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kapor na ražni

Náročnosť

Zapekaný kel

Náročnosť