Vyprážané kozľa

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zo zadnej časti kozľaťa odstránime kosti a nakrájame rovnaké diely, ktoré posolíme, obalíme múkou, rozšľahaným vajcom a strúhankou. Obalené diely vložíme do horúcej masti a vyprážame zo začiatku sprudka, potom na miernom ohni. Podávame so zemiakovou kašou a so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapustové lokše 3.

Náročnosť

Bohatá štóla s tyčinkou Margot

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Plnené rajčiaky 1.

Náročnosť

České buchty

Náročnosť