Vyprážané kozľa

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zo zadnej časti kozľaťa odstránime kosti a nakrájame rovnaké diely, ktoré posolíme, obalíme múkou, rozšľahaným vajcom a strúhankou. Obalené diely vložíme do horúcej masti a vyprážame zo začiatku sprudka, potom na miernom ohni. Podávame so zemiakovou kašou a so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Citrónová poleva

Náročnosť

Plnený sendvič

Náročnosť

Knäck snack placky s údeným lososom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Lečo s bryndzou

Náročnosť

Mäsové lekno

Náročnosť