Zapekaná teľacia hruď

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Hruď uvarenú v polievke dáme na vymastený pekáč. Maslo rozpustíme, zamiešame doň múku, spolu prehrejeme, zalejeme mliekom a povaríme. Do takto pripravenej kaše primiešame žĺtok, soľ a z bielka ušľahaný sneh. Cesto rozotrieme na uvarenú hruď, posypeme postrúhaným syrom a v rúre upečieme do ružova. Podávame so zemiakmi a so šalátom alebo s kompótom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaný vajcový hrášok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Teľacie Parmské rezne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Úsporná torta

Náročnosť

Kávová torta 2.

Náročnosť