Zemiakové posúšiky s kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zemiaky umyjeme a uvaríme v šupke. Potom ich olúpeme, prelisujeme, pridáme múku, soľ a pokrájanú kapustu udusenú na polovici masti. Cesto osolíme, okoreníme a premiesime. Sformujeme okrúhle posúšiky ktoré upečieme v horúcej rúre na pomastenom pekáči. Podávame teplé.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jablkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Poľovnícke rezne

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Spišské pirohy

Náročnosť