Zemiakový guláš so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na panvici opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kolieska pokrájané surové zemiaky, zalejeme vývarom z masoxu a dusíme tak dlho, kým zemiaky zmäknú. Potom ich zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku, pridáme nadrobno nakrájané špekáčky, posolíme, posypeme rascou a sladkou paprikou. Všetko dobre premiešame a ešte trocha podusíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečené zemiaky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Vyprážaná teľacia hruď 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Šunka v aspiku

Náročnosť

Tvarohový kremovník

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút