už 3274 receptov

Pridaj recept

Karbonátky – krokety 2.

Karbonátky – krokety 2.

Zaradené v kategórii:
Teľacie pliecko

Ingrediencie:

300 g teľacieho mäsa z pliecka, 60 g žemlí, 0,5 dl mlieka, 10 g strúhanky, 80 g masti, 1 vajce, soľ, cibuľa, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Zomleté teľacie mäso zmiešame s pokrájanou, v mlieku namočenou a vytlačenou žemľou, korením, so soľou, s postrúhanou cibuľou a vajcom. Na lopári posypanom strúhankou formujeme karbonátky alebo krokety, ktoré vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakmi a s prívarkom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Karbonátky – krokety 1.
Karbonátky – krokety 1.
Gaštanové krokety
Gaštanové krokety
Teľacie krokety
Teľacie krokety
Vyprážané zemiakové krokety
Vyprážané zemiakové krokety