už 3274 receptov

Pridaj recept

Pirôžky s údeným mäsom

Pirôžky s údeným mäsom

Zaradené v kategórii:
Chuťovky

Ingrediencie:

1 lístkové cesto (polotovar), 200 g moravského údeného, 80 g cibule, soľ, mleté čierne korenie, 1 vajce


Postup prípravy:

Lístkové cesto rozgúľame a vykrajujeme z neho kolieska, ktoré naplníme plnkou, okraje spojíme, potrieme rozšľahaným vajcom a dáme piecť do dobre vyhriatej rúry.
Plnka
:Moravské mäso zomelieme, prehrejeme ho na zapenenej cibuli, dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Cesto plníme až po vychladnutí.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou
Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou
Zelerový šalát s údeným mäsom
Zelerový šalát s údeným mäsom
Zapekané zemiaky s údeným mäsom
Zapekané zemiaky s údeným mäsom
Hrach s krúpami a údeným mäsom
Hrach s krúpami a údeným mäsom