už 3274 receptov

Pridaj recept

Pórová omeleta

Zaradené v kategórii:
Cibuľa, pór

Ingrediencie:

400 g póru, 6 vajec, soľ, červená paprika, korenie, 80 g masla, 30 g petržlenovej vňate, 50 g strúhaného ementálu


Postup prípravy:

Umyté biele časti póru nakrájame na kolieska na panvici udusíme na masle. Rozšľahané vajcia ochutíme nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou, soľou, paprikou, korením a nalejeme na udusený pór. Z póru a vajec upražíme omeletu, ktorú pred servírovaním posypeme nastrúhaným ementálom. Podávame s varenými zemiakmi a čerstvým šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pórová omeleta so syrom
Pórová omeleta so syrom
Pórová polievka so zemiakmi
Pórová polievka so zemiakmi
Pórová nátierka
Pórová nátierka
Omeleta s teľacím mozgom
Omeleta s teľacím mozgom