už 3274 receptov

Pridaj recept

Vyprážaná treska

Vyprážaná treska

Zaradené v kategórii:
Treska

Ingrediencie:

600 g tresky, 40 g hladkej múky, 80 g strúhanky, 100 g masti, soľ, 1 vajce, mlieko podľa potreby


Postup prípravy:

Rybu rozdelíme na dva diely, ktoré posolíme, obalíme múkou, vajcom rozšľahaným v mlieku a strúhankou a vyprážame v masti. Podávame s kolieskom citróna, so zemiakovou kašou, s opekanými zemiakmi alebo so zemiakovým šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Vyprážaná brokolica
Vyprážaná brokolica
Vyprážaná žemľa
Vyprážaná žemľa
Vyprážaná pečeň
Vyprážaná pečeň
Mrkva vyprážaná v cestičku
Mrkva vyprážaná v cestičku