Mäsové ježe

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso zľahka umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a zomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme slaninu pokrájanú na kocky, prebratú ryžu, ktorú neoplákneme vodou, len otrieme utierkou, ďalej postrúhanú citrónovú kôru, soľ, mleté čierne korenie, potlčený klinček, cibuľu posekanú nadrobno a všetko spolu dobre spracujeme. Potom zo zmesi sformujeme malé bochníčky, vložíme ich do kastróla na rozohriatu masť a dusíme asi 45 minút. Počas dusenia podlievame polievkou z kostí, bielym vínom a kyslou smotanou. Hotové urovnáme na misu, polejeme šťavou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hruškovo-marhuľový džem

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Teľacia roláda

Náročnosť

Rascová polievka 1.

Náročnosť

Bravčová krkovička pečená v majonézovom kabáte

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút