Mäsové ježe

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso zľahka umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a zomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme slaninu pokrájanú na kocky, prebratú ryžu, ktorú neoplákneme vodou, len otrieme utierkou, ďalej postrúhanú citrónovú kôru, soľ, mleté čierne korenie, potlčený klinček, cibuľu posekanú nadrobno a všetko spolu dobre spracujeme. Potom zo zmesi sformujeme malé bochníčky, vložíme ich do kastróla na rozohriatu masť a dusíme asi 45 minút. Počas dusenia podlievame polievkou z kostí, bielym vínom a kyslou smotanou. Hotové urovnáme na misu, polejeme šťavou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jahodové knedličky

Náročnosť

Jahodový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Pečený pstruh

Náročnosť

Pečené zemiaky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút