už 3274 receptov

Pridaj recept

Vyprážaný kaleráb

Vyprážaný kaleráb

Zaradené v kategórii:
Kaleráb

Ingrediencie:

400 g mladých nedrevnatých kalerábov, soľ, hrubá múka, 2 vajcia, strúhanka, na vyprážanie masť


Postup prípravy:

Olúpaný kaleráb vložíme do osolenej vody a chvíľu povaríme. Potom vyberieme a vychladnutý pokrájame na hrubšie kolieska. Obalíme v múke, rozšľahaných vajciach, strúhanke a v rozpálenej masti po oboch stranách vypražíme.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Dusený kaleráb
Dusený kaleráb
Kalerábový prívarok
Kalerábový prívarok
Kalerábová polievka 1.
Kalerábová polievka 1.
vyprážaný karfiol 1.
vyprážaný karfiol 1.