Biftek

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Dobre odležanú sviečkovicu pokrájame na rezne hrubé asi 4 cm, ktoré rúčkou noža naklepeme, zaokrúhlime, posolíme a okoreníme čiernym korením. Sprudka ich opečieme na rozpálenej masti z každej strany asi 4 minúty. Uložíme ich na misu, na každý biftek dáme volské oko, podlejeme zvyškom tuku a podávame s horčicou alebo s tatárskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Polievka hydinové ragú

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Maslové kolieska

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút