Biftek

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Dobre odležanú sviečkovicu pokrájame na rezne hrubé asi 4 cm, ktoré rúčkou noža naklepeme, zaokrúhlime, posolíme a okoreníme čiernym korením. Sprudka ich opečieme na rozpálenej masti z každej strany asi 4 minúty. Uložíme ich na misu, na každý biftek dáme volské oko, podlejeme zvyškom tuku a podávame s horčicou alebo s tatárskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mliečna polievka

Náročnosť

Krkovička netradične

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Fazuľa so zeleninou

Náročnosť

Punčová torta 2.

Náročnosť