Biftek

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Dobre odležanú sviečkovicu pokrájame na rezne hrubé asi 4 cm, ktoré rúčkou noža naklepeme, zaokrúhlime, posolíme a okoreníme čiernym korením. Sprudka ich opečieme na rozpálenej masti z každej strany asi 4 minúty. Uložíme ich na misu, na každý biftek dáme volské oko, podlejeme zvyškom tuku a podávame s horčicou alebo s tatárskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tvarohové halušky

Náročnosť

Paradajková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rýchle kokosky s kúskami Koko

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút