Bravčová pečeň na ihle

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Pečeň umyjeme, osušíme v utierke a nakrájame na plátky asi 4×4 cm veľké a 1,5 cm hrubé. Napichujeme na ihlu striedavo s kúskami slaniny o polovicu tenšími ako plátky pečene. Osolíme, okoreníme a opekáme na rošte 4 až 7 minút. Pečeň podávame s uvarenou ryžou, premiešanou s cibuľkou opraženou do sklovita a s pečenými paradajkami. Plátky pečienky môžeme opekať aj priamo na rošte. Dôkladne ich však potrieme olejom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená