Bravčové rezne s čerstvými hríbmi v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Mäso pokrájame na štyri rezne, ktoré naklepeme, posolíme a na horúcom oleji z oboch strán opečieme. Na zvyšku oleja zapeníme posekanú cibuľu, pridáme pokrájané hríby, posolíme, okoreníme a dusíme. Opečené rezne dáme na alobal, pokladieme na ne udusene huby, zabalíme, dáme na plech a vo vyhriatej rúre pečieme 25 – 30 minút. Podávame s udusenou ryžou alebo s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mäsové pirohy 2.

Náročnosť

Teľacie ragú 1.

Náročnosť

Pirôžky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút