Dusený ružičkový kel

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Ružičkový kel dobre očistíme, umyjeme a necháme odkvapkať. Očistenú cibuľu a údenú slaninu pokrájame na tenké rezančeky a spolu upražíme do zlata. Pripravený kel podlejeme horúcou vodou a krátko podusíme. Potom pridáme horčicu, biele víno, mleté čierne korenie, cukor, soľ a za občasného premiešania na miernom ohni dusíme 10 až 15 minút. Pred podávaním k udusenému kelu zľahka primiešame upraženú slaninu s cibuľou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Cigánske ražničí

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
vianočka
kysnuté cesto sladké raňajky

Mäkučká vianočka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Šunkový zvitok

Náročnosť

Ruský biftek

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút