Dusený ružičkový kel

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Ružičkový kel dobre očistíme, umyjeme a necháme odkvapkať. Očistenú cibuľu a údenú slaninu pokrájame na tenké rezančeky a spolu upražíme do zlata. Pripravený kel podlejeme horúcou vodou a krátko podusíme. Potom pridáme horčicu, biele víno, mleté čierne korenie, cukor, soľ a za občasného premiešania na miernom ohni dusíme 10 až 15 minút. Pred podávaním k udusenému kelu zľahka primiešame upraženú slaninu s cibuľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rybie filé s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Šalátová polievka

Náročnosť

Pikantné vajcia

Náročnosť

Rezance s makom

Náročnosť

Dvojfarebné rezy

Náročnosť