Grilovaná pečeň so zemiakmi

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Pečeň umyjeme, odblaníme a pokrájame na 4 rezne. Údenú slaninu pokrájame tiež na 4 plátky. Pečeň okoreníme a potrieme olejom. Plech vytrieme olejom a pokladieme naň pečeň a plátky slaniny. Pečeň so slaninou uložíme na jednu stranu plechu a na druhú stranu pokladieme zemiaky uvarené v slanej vode s rascou a zemiaky pokrájané na kolieska. Grilujeme súčasne, pečeň po každej strane asi 3 minúty. Zemiaky v priebehu grilovania obraciame. Pred podávaním dáme pečeň na vyhriaty tanier, obložíme zemiakmi, ktoré posypeme umytou posekanou petržlenovou vňaťou. Dochutíme soľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená