Gruzínska špecialita z pečiva

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Pečeň umyjeme, odblaníme a pokrájame na malé kocky, ktoré na oleji prudko opečieme. Pridáme nadrobno posekanú cibuľu, pažítku, mleté čierne korenie a soľ. Malý pekáč vymastíme olejom, do ktorého dáme pripravenú pečeň. V smotane rozšľaháme vajce, zalejeme ňou pečeň a dáme do horúcej rúry zapiecť.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Boršč so slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Citrónová piškóta

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Lečo s mäsom

Náročnosť