Jaternicová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Do osolenej teplej vody dáme mäso, zeleninu pokrájanú na rezance a všetko uvaríme do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, pokrájame na malé kocky, dáme späť do polievky, pridáme precedenú rozmiešanú bravčovú alebo inú krv, osobitne do mäkka uvarené krúpy a pokrájanú cibuľu opraženú na masti. Nakoniec polievku podľa chuti okoreníme majoránom, mletým čiernym korením, zázvorom, roztretým cesnakom a ešte chvíľu povaríme. Namiesto krúp môžeme v polievke uvariť zemiaky pokrájané na kocky.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Milánske zemiaky

Náročnosť

Zapekaná cuketa

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Hovädzí guláš

Náročnosť