Plnené rezne z krkovičky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri približne rovnako veľké rezne, ktoré natenko vyklepeme, osolíme a okoreníme. Do stredu každého rezňa dáme plnku z pokrájanej kyslej kapusty, do ktorej sme zamiešali povarené, ocedené a posekané hríby, feferónku a rascu. Okraje mäsa spojíme a zopneme dvoma – troma špáradlami alebo ihlicou a obalíme múkou. Takto pripravené rezne vložíme do kastróla s olejom, z jednej i z druhej strany ich opečieme do červena a vyberieme na tanier. Na zvyšku oleja speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a opečené rezne, všetko podlejeme naberačkou horúcej vody a prikryté udusíme do mäkka. Z hotových rezňov odstránime špáradlá alebo ihlicu. Podávame poliate prírodnou šťavou a s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená