Plnené rezne z krkovičky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri približne rovnako veľké rezne, ktoré natenko vyklepeme, osolíme a okoreníme. Do stredu každého rezňa dáme plnku z pokrájanej kyslej kapusty, do ktorej sme zamiešali povarené, ocedené a posekané hríby, feferónku a rascu. Okraje mäsa spojíme a zopneme dvoma – troma špáradlami alebo ihlicou a obalíme múkou. Takto pripravené rezne vložíme do kastróla s olejom, z jednej i z druhej strany ich opečieme do červena a vyberieme na tanier. Na zvyšku oleja speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mletú červenú papriku a opečené rezne, všetko podlejeme naberačkou horúcej vody a prikryté udusíme do mäkka. Z hotových rezňov odstránime špáradlá alebo ihlicu. Podávame poliate prírodnou šťavou a s opečenými zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Blesková polievka

Náročnosť

Virgin Hugo s bazovým sirupom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Dvojfarebný zvitok

Náročnosť

Džuveč

Náročnosť