Prekladaná kapusta

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso na hrubšie zomelieme alebo nadrobno posekáme. Pridáme posekanú cibuľu, osolíme, dáme do kastróla a udusíme. Podľa potreby podlievame vodou. V druhom kastróle opražíme pokrájanú slaninu a klobásu. Zvlášť uvaríme kyslú kapustu. Ohňovzdornú misu vytrieme masťou a potom na ňu vložíme vrstvu uvarenej, odkvapkanej kyslej kapusty, na ňu dáme opraženú slaninu s klobásou, polejeme osolenou kyslou smotanou a povrch posypeme paprikou. Ako ďalšiu vrstvu dáme udusenú ryžu zmiešanú s uduseným mäsom a na to znovu kyslú kapustu. Polejeme opäť smotanou a zapekáme asi ¾ hodiny.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Omelety s orieškami

Náročnosť

Krokety

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jablkový prívarok

Náročnosť

Škvarkové pagáče

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút