Prekladaná kapusta

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso na hrubšie zomelieme alebo nadrobno posekáme. Pridáme posekanú cibuľu, osolíme, dáme do kastróla a udusíme. Podľa potreby podlievame vodou. V druhom kastróle opražíme pokrájanú slaninu a klobásu. Zvlášť uvaríme kyslú kapustu. Ohňovzdornú misu vytrieme masťou a potom na ňu vložíme vrstvu uvarenej, odkvapkanej kyslej kapusty, na ňu dáme opraženú slaninu s klobásou, polejeme osolenou kyslou smotanou a povrch posypeme paprikou. Ako ďalšiu vrstvu dáme udusenú ryžu zmiešanú s uduseným mäsom a na to znovu kyslú kapustu. Polejeme opäť smotanou a zapekáme asi ¾ hodiny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená