Prírodná pečeň na rošte

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Pečeň v celku umyjeme, utierkou usušíme a pokrájame na tenké plátky. Okraje narežeme, plátky okoreníme, potrieme olejom a necháme asi štvrť hodiny stáť. Na grilovací rošt položíme pripravenú pečeň a grilujeme asi tri minúty z každej strany. Hotovú pečeň dáme na teplý tanier a posolíme. Podávame s opekanými zemiakmi alebo s dusenou ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Slané tyčinky

Náročnosť

Zemiakové pirohy

Náročnosť

Zemiaková torta

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Malinový kompót 2.

Náročnosť