Rezy zo sviečkovice

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú a odblanenú sviečkovicu pokrájame na osem rezňov, ktoré osolíme, okoreníme, slabo potrieme horčicou a olejom a v chlade necháme stáť asi pol hodiny. Potom ich uložíme na mriežku a grilujeme dve minúty z každej strany. Rezne dáme na zohriate taniere, pridáme udusenú ryžu a obložíme ich dusenou zeleninou alebo upraveným šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Smotanovo hubové pirôžky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Žemľová polievka

Náročnosť

Telacie mäso s cestovinami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jahodový závin

Náročnosť