Špenátová sadlina 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V hovädzom vývare dobre rozmiešame vajcia a žĺtok. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pridáme prelisovaný špenát, múku a všetko spolu dobre vyšľaháme. Pripravenú špenátovú zmes vylejeme do širšej rajničky, ktorú sme vymastili, vložíme do nádoby s vriacou vodou a prikryté varíme asi ¼ hodiny. Uvarenú a vychladnutú vyklopíme a pokrájame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaný pór

Náročnosť

Sliepka na paprike

Náročnosť

Orechová torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút