Srbské pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie mäso opečieme na oleji, pridáme postrúhanú a na oleji zapenenú cibuľu, červenú papriku, posolíme, podlejeme vodou a dusíme. Potom pridáme zelenú papriku pokrájanú na rezance, rozštvrtené rajčiaky a v rúre dopečieme. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Sviečkovica so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Kakaový závin

Náročnosť

Lečo s hubami

Náročnosť

Chodské koláče

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny