Srbské pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie mäso opečieme na oleji, pridáme postrúhanú a na oleji zapenenú cibuľu, červenú papriku, posolíme, podlejeme vodou a dusíme. Potom pridáme zelenú papriku pokrájanú na rezance, rozštvrtené rajčiaky a v rúre dopečieme. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s knedľou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karlovarský závin

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Makové ježe

Náročnosť

Rybacia pomazánka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Baraní guláš z pliecka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Detviansky rezeň

Náročnosť

Bazové víno

Náročnosť