Srbské rezy zo sviečkovice

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytú sviečkovicu pokrájame na rezne, ktoré slabo naklepeme, posolíme, okoreníme, potrieme olejom a na chladnom mieste necháme hodinu stáť. V hliníkovej miske rozpražíme údenú slaninu pokrájanú na drobné kocky, pridáme rezne a z oboch strán ich na slanine opečieme. Po opečení ich preložíme na grilovaciu mriežku a grilujeme. Do rozpraženej slaninky pridáme cibuľu pokrájanú na plátky, pokrájanú papriku a rajčiaky a všetko spolu podusíme. Upečené rezne dáme na taniere a na ne upravíme dusenú zeleninu. Podávame s dusenou ryžou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Strapačka

Náročnosť

Kurací stroganov 1.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Bravčové rebierko

Náročnosť