Teľacie rebierko na šampiňónoch

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Teľacie karé umyjeme, osušíme obrúskom a rozsekneme na štyri rebierka. Naklepeme ich, kraje narežeme, osolíme a na horúcej masti po oboch stranách opečieme. Zvyšnú masť prilejeme do rajnice, zapeníme na nej nadrobno posekanú cibuľu, pridáme očistené, umyté, pokrájané šampiňóny, okoreníme mletým čiernym korením, mletou rascou, paprikou a udusíme do mäkka. Naostatok primiešame worcesterskú omáčku. Opečené rezne upravíme na misu a na každý rezeň dáme časť udusených šampiňónov.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená