Turnedo s madeirskou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Z dobre odležanej tenkej sviečkovice nakrájame rezy hrubé 2 cm (2 rezy na jednu osobu), dlaňou ich naklepeme, zaokrúhlime, osolíme, okoreníme a v horúcej masti pečieme z obidvoch strán 4 minúty. Súčasne si pripravíme hrubšie hrianky rovnakej veľkosti ako rezy zo sviečkovice, upravíme ich na misu, na každú položíme turnedo, naň dáme plátok šunky opečenej na masle a jeden šampiňón. Všetko obložíme zemiakovými hranolčekmi, ozdobíme postrúhaným chrenom a rozličnou zeleninou (podľa možností) a podávame s madeirskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechové tyčinky 4.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Dusená krupica

Náročnosť

Jablková kaša

Náročnosť