Turnedo s madeirskou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Z dobre odležanej tenkej sviečkovice nakrájame rezy hrubé 2 cm (2 rezy na jednu osobu), dlaňou ich naklepeme, zaokrúhlime, osolíme, okoreníme a v horúcej masti pečieme z obidvoch strán 4 minúty. Súčasne si pripravíme hrubšie hrianky rovnakej veľkosti ako rezy zo sviečkovice, upravíme ich na misu, na každú položíme turnedo, naň dáme plátok šunky opečenej na masle a jeden šampiňón. Všetko obložíme zemiakovými hranolčekmi, ozdobíme postrúhaným chrenom a rozličnou zeleninou (podľa možností) a podávame s madeirskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkvový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ryba na víne 2.

Náročnosť

Karfiolové placky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút