Turnedo s madeirskou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z dobre odležanej tenkej sviečkovice nakrájame rezy hrubé 2 cm (2 rezy na jednu osobu), dlaňou ich naklepeme, zaokrúhlime, osolíme, okoreníme a v horúcej masti pečieme z obidvoch strán 4 minúty. Súčasne si pripravíme hrubšie hrianky rovnakej veľkosti ako rezy zo sviečkovice, upravíme ich na misu, na každú položíme turnedo, naň dáme plátok šunky opečenej na masle a jeden šampiňón. Všetko obložíme zemiakovými hranolčekmi, ozdobíme postrúhaným chrenom a rozličnou zeleninou (podľa možností) a podávame s madeirskou omáčkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená